Stall

Stall Andviken har idag ett huvudstall, byggt 2007 med åtta boxplatser, fullt utrustat med spolplatta, uppvärmd sadelkammare, dusch och wc, fikarum m.m. I nära anslutning till huvudstallet finns även uteboxar med plats för fem hästar med tillhörande uppvärmd sadelkammare. Dessa boxar är utrustade med Termobar.

Anläggningen har en ridbana på 60*22 m med fullt hinderpaket, vinter- och sommarhagar, rutor och konvalescenshage.

På gården finns ytterligare två stall, det Blåa stallet med två boxplatser för ponny samt en lösdrift, och Kungens stall som idag är nyrenoverat har tre boxplatser för storhäst och två stycken boxar för sto+föl.

Stallet ligger i nära anslutning till ridhus tillhörande Kvilunda Gård där det finns möjlighet att köpa ridhuskort.

Stall Andviken erbjuder inackordering med helpension och passar dig som vill ha Din häst ute större delen av dagen i hage tillsammans med andra hästkompisar. Vintertid har vi både hage som erbjuder fri tillgång på höensilage och hage med lunchgrind.

I priset på 3 800 kr inkl moms /månad ingår förutom tillgång till hela anläggningen, in- och utsläpp sju dagar i veckan, två täckesbyten/dag, fri tillgång till höensilage, fyra spånbalar/månad och fodringar.

 

Hästpensionat i Norrtälje, Roslagen

Vi kan erbjuda korttids/semesteruppstallning och sommarbete, allt efter dina behov, varmt välkommen att höra av Dig med dina önskemål så hittar vi säkert en lösning som passar!